Tapas/Smårätter

Egentligen kan ju vad som helst ätas i mindre portioner, men här är min senaste tapasmiddag fångad på en charmig bild:

Mozarellasallad:
1 tomat
1 mozzarella 
Salt & Peppar
Olivolja 
Ev balsamvinäger 
Örter

Skiva, krydda, servera!

Ost & korvsnittar:
Unna dig själv en god korv eller en god ost eller nåt annat smarrigt, t.ex brysselkol med smör o salt, körsbärstomater, vad som egentligen! 

Portabellosvamp & Sallad:
1 stor portabellosvamp 
Salt & peppar
Timjan
Rosmarin
Oregano
Olivolja
Tryffelolja 
Salladsmix

Marinera svampen i en påse med olja och kryddor. Tryffeloljan kan antingen hällas i här eller hällas på i efterhand. Stek svampen 2-3min på vardera sida. Servera med sköld salladsmix. Supersmarrigt och enkelt!! 

Fisksoppan får ett eget inlägg! 

Kommentera här: